• 24 hores / 7 dies
  • Transport/e segur/o
  • +34 684151926
  • Entrega en 48 h.
  • Enviar com a regal/o
  • 24 hores / 7 dies
  • Transport/e segur/o
  • +34 684151926
  • Entrega en 48 h.
  • Enviar com a regal/o
De Calçotada

Sobre nosaltres

Els responsables de Masia Virtual som un grup de persones de l'Alt Camp interessats en la promoció i la difusió dels productes de qualitat produïts i elaborats a la comarca i al Camp de Tarragona.

El nostre objectiu es posar aquests productes a disposició de la gent que hi estigui interessada, així com també potenciar i organitzar activitats comercials, culturals i lúdiques.

Comercialitzem els millors productes d'aquesta zona. Els quals des de l'any 2000 hem fet arribar a tota la geografia de l'estat espanyol i a diversos països de la Unió Europea.

Per això, la nostra màxima prioritat és compartir amb tothom articles de primera qualitat i fidels exponents de la bona tasca que porten a terme els artesans, pagesos, comerciants i industrials d'aquesta comarca, els quals, estem ben segurs, poden ser del interès de molta gent.

A Masia Virtual també estem treballant per potenciar aquestes terres, mitjançant la realització d'una sèrie d'activitats, com el sorteig "Veniu a Gaudir de l'Alt Camp", creat per tal d'oferir l'oportunitat de conèixer els grans al·licients que aquesta comarca ofereix.

Estem segurs que gaudireu dels nostres productes, així com nosaltres gaudim de la vostra visita. Si no trobeu el que cerqueu, teniu algun dubte i voleu fer alguna pregunta o suggeriment, podeu posar-vos en contacte per qualsevol dels mitjans que trobareu a continuació:

Sobre nosotros

Los responsables de Masia Virtual somos un grupo de personas del Alt Camp, interesados en la promoción y en la difusión de los productos de calidad que se hacen en la comarca y en la zona del Camp de Tarragona.

Nuestro objetivo es poner dichos productos a disposición de la gente que esté interesada, así como también potenciar y organizar actividades comerciales, culturales y lúdicas.

Comercializamos los mejores productos de esta zona. Los cuales desde el año 2000 hemos enviado a toda la geografía del estado español y a diversos paises de la Unión Europea.

Por eso, nuestra máxima prioridad es compartir con todos vosotros artículos de primera calidad y fieles exponentes del buen trabajo que llevan a cabo los artesanos, agricultores, comerciantes e industriales de esta comarca, los cuales, estamos muy seguros, que pueden ser del interés de mucha gente.

En Masia Virtual también estamos trabajando para potenciar estas tierras, mediante la realización de una serie de actividades, como el sorteo "Venga a Disfrutar del Alt Camp", creado con el fin de ofrecer la oportunidad de conocer los grandes alicientes que esta comarca ofrece.

Estamos seguros que disfrutarán de nuestros productos igual como nosotros disfrutamos de su visita. Si no encuentran lo que buscan, tienen alguna duda y desean hacer alguna pregunta o sugerencia, pueden ponerse en contacto por cualquiera de los medios que encontrará a continuación:

CONTACT:

Masia Virtual - c/. Verge de l'Esperança, 52

43811 FIGUEROLA DEL CAMP (Alt Camp) -Tarragona-

Telf. & whatsapp: +34 684 15 19 26 / E-mail: masia@masiavirtual.com 

Internet: www.masiavirtual.com - www.masiavirtual.eu

Preparando los Calçots

Uns / Unos...

Preparant els Calçots per a gaudir d'un dia excepcional.

Preparando los Calçots para disfrutar de un día excepcional.

Comiendo Calçots

...altres / otros...

Una bona Calçotada requereix envoltar-se de familiars i amics.

Una buena Calçotada requiere rodearse de familiares y amigos.

Cajas preparadas para enviar Calçots

...resultat / resultado

Caixes ja preparades per l'enviament dels millors Calçots del món.

Cajas ya preparadas para enviar los mejores Calçots del mundo.

Breu història

La idea que va donar lloc a Masia Virtual va néixer l'any 2000, després que diversos amics i coneguts ens preguntessin a on podrien comprar Calçots a Madrid, o a Sevilla, etc, i al comprovar que no hi havia ningú que oferia aquest producte per Internet.

Vam començar a treballar en aquesta idea, primer cercant els millors productes i proveïdors, i després intentant oferir un servei seriós i de qualitat... i des de llavors fins ara cada any ha sigut millor que l'anterior, i esperem poder seguir per molts més anys, gràcies sobretot als nostres clients/amics els quals són els nostres millors ambaixadors i comercials...

Breve historia

La idea que dio lugar a Masia Virtual nació en el año 2000, después de que diversos amigos y conocidos nos preguntasen donde podian comprar Calçots en Madrid, Sevilla, etc, y al comprobar de que no había nadie que ofreciera este producto por Internet.

Empezamos a trabajar en esta idea, primero buscando los mejores productos y proveedores, y después intentando ofrecer un servicio serio y de calidad... y desde entonces hasta ahora cada año ha sido mejor que el anterior, y esperamos poder seguir por muchos años más, gracias especialmente a nuestros clientes/amigos que son nuestros mejores embajadores y comerciales...

Fotos clients

Fotos de clients/tes de Masia Virtual